Go Back   Maxima Forums > Maxima Discussions > 5th Generation Maxima (2000-2003)
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

5th Generation Maxima (2000-2003) Learn more about the 5th Generation Maxima, including the VQ30DE-K and VQ35DE engines.

Welcome to Maxima.org!
Welcome to Maxima.org,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join Maxima.org today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-17-2008, 03:50 PM   #1
Senior Member

 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa
iTrader: (0)
Posts: 335
Points: 5,053, Level: 45
Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Send a message via AIM to Dynasty47x1
Revolution Speed Sensor

I just came back from Nissan and for my transmission they said i need to replace the revolution speed sensor which is why my transmission keeps slipping its working intermittently. I have to replace two sensors im having trouble making out what they were called. What are the different names of the two revolution speed sensors? They quoted me 600 dollars for the repair and they wanted to flush and fill my transmission for 180. Should i let them do the work or take it to a transmission shop im figuring it should only cost about 300 if they said 600.
__________________

Blacked out 02 headlights,15% tint, 18" rims 245/40/18 Federal tires,Fstb,Gab Mod with K&n,Highflow cat, warpspeed y-pipe,17* advance.

Daily Driver:2000 Maxima
New Weekend Warrior: 1991 300zx 5spd
New Weekend Nighttime Warrior: 2000 540I
Dynasty47x1 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2008, 08:03 PM   #2
retired moderator


 
irish44j's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Burke, VA
iTrader: (38)
Posts: 27,161
Points: 72,469, Level: 100
Points: 72,469, Level: 100 Points: 72,469, Level: 100 Points: 72,469, Level: 100
Activity: 1.1%
Activity: 1.1% Activity: 1.1% Activity: 1.1%

Call DaveB, he'll know what parts you need and give you the best price.

1-888-254-6060, I think...else check the stickies. Ask for Dave Burnette (there are two Dave B.'s workign there).
__________________
Quote:
Originally Posted by Jeff92se
Again Irish the voice of reason in this coversation.
2000 Maxima SE (sold)
2009 Subaru WRX 280awhp/280awtq
1985 BMW 318i MR Rallycrosser
1970 Triumph GT6+
2008 4Runner SportEdition


The final "mod list" for the maxima (or at least most of it) LINK
The current mod list for the WRXLINK
irish44j is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2008, 08:05 PM   #3
Go BUCKS!!!

 
SEmy2K2go's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Columbus, OH-IO
iTrader: (10)
Posts: 9,554
Points: 27,782, Level: 98
Points: 27,782, Level: 98 Points: 27,782, Level: 98 Points: 27,782, Level: 98
Activity: 1.5%
Activity: 1.5% Activity: 1.5% Activity: 1.5%

Wow, $180 to flush the tranny? I just got a quote last week for $120. (doing mine myself on my weekend)
__________________


Maxima Cardomain
SEmy2K2go is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2008, 07:12 AM   #4
Senior Member

 
Join Date: Jun 2005
Location: Philadelphia, PA
iTrader: (0)
Posts: 2,902
Points: 14,243, Level: 77
Points: 14,243, Level: 77 Points: 14,243, Level: 77 Points: 14,243, Level: 77
Activity: 3.7%
Activity: 3.7% Activity: 3.7% Activity: 3.7%
Send a message via AIM to wyche89
Quote:
Originally Posted by SEmy2K2go View Post
Wow, $180 to flush the tranny? I just got a quote last week for $120. (doing mine myself on my weekend)
doing tranny flushes yourself... maybe messy for a first timer, but definitely FTW
__________________

2003 6 speed TE
Looks: Superwhite LEDs Inside Smoked Side Markers
Performance: Stillen Short Ram Intake, NWP Phenolic Intake Spacers, NWP Block Off Plate, Cattman Gen 3 Headers, Cattman Y-Pipe, Custom 3" Magnaflow Cat-back Exhaust, Tune
Suspension: Tokico Illumina Struts, Ebay FSTB, Progress RSB

"I feel the need... the need for speed!"
wyche89 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2008, 08:46 AM   #5
Senior Member

 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa
iTrader: (0)
Posts: 335
Points: 5,053, Level: 45
Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Send a message via AIM to Dynasty47x1
Oh the transmission Flush No No i had no intention of letting them do that for 180 dollars. That was ridiculous.
Dynasty47x1 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2008, 12:15 PM   #6
Senior Member

 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa
iTrader: (0)
Posts: 335
Points: 5,053, Level: 45
Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Send a message via AIM to Dynasty47x1
Quote:
Originally Posted by irish44j View Post
Call DaveB, he'll know what parts you need and give you the best price.

1-888-254-6060, I think...else check the stickies. Ask for Dave Burnette (there are two Dave B.'s workign there).
Nissan quoted me 139 for each sensor.
Thank you ill give him a call has anyone changed the sensors on the transmission? I just went there for the diagnostics which was only $9.95.
__________________

Blacked out 02 headlights,15% tint, 18" rims 245/40/18 Federal tires,Fstb,Gab Mod with K&n,Highflow cat, warpspeed y-pipe,17* advance.

Daily Driver:2000 Maxima
New Weekend Warrior: 1991 300zx 5spd
New Weekend Nighttime Warrior: 2000 540I
Dynasty47x1 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2008, 01:18 PM   #7
Member


 
Join Date: Feb 2001
Location: Honolulu, Hawaii
iTrader: (0)
Posts: 291
Points: 10,166, Level: 67
Points: 10,166, Level: 67 Points: 10,166, Level: 67 Points: 10,166, Level: 67
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Send a message via ICQ to pinakbet Send a message via AIM to pinakbet
http://picasaweb.google.com/cefiro.calsonic/P0720VSS

A fellow org member pointed me to this web album. Has pix of part, part number and location of sensor. I bought the part and did it myself.

good luck!
__________________
'03 i35 Diamond Graphite
OSCAI ..... FSTB
RSB ........ BIG 3
GAB ........ Hawaiian Sand
LED ........ A+
ETC ........ 2.5'" Disco Ball (non-motorized)
JITB ....... Network +
BK ......... Pilot Sport A/S 3
pinakbet is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2008, 07:21 AM   #8
L.M.L.
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Dynasty47x1 View Post
Nissan quoted me 139 for each sensor.
Thank you ill give him a call has anyone changed the sensors on the transmission? I just went there for the diagnostics which was only $9.95.
those two are prob ABS sensors. the one on the tranny is held with just one
m6 bolt. what could possibly have happed so you need all 3 replaced?
  Reply With Quote
Old 03-19-2008, 02:28 PM   #9
Senior Member

 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa
iTrader: (0)
Posts: 335
Points: 5,053, Level: 45
Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Send a message via AIM to Dynasty47x1
Quote:
Originally Posted by pinakbet View Post
http://picasaweb.google.com/cefiro.calsonic/P0720VSS

A fellow org member pointed me to this web album. Has pix of part, part number and location of sensor. I bought the part and did it myself.

good luck!
Thats Great thanks man. I will use this.
__________________

Blacked out 02 headlights,15% tint, 18" rims 245/40/18 Federal tires,Fstb,Gab Mod with K&n,Highflow cat, warpspeed y-pipe,17* advance.

Daily Driver:2000 Maxima
New Weekend Warrior: 1991 300zx 5spd
New Weekend Nighttime Warrior: 2000 540I
Dynasty47x1 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2008, 02:31 PM   #10
Senior Member

 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa
iTrader: (0)
Posts: 335
Points: 5,053, Level: 45
Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Send a message via AIM to Dynasty47x1
Quote:
Originally Posted by L.M.L. View Post
those two are prob ABS sensors. the one on the tranny is held with just one
m6 bolt. what could possibly have happed so you need all 3 replaced?
They said i have to replace 2 sensors but according to the link posted by pinkabet its just the revolution speed sensor my cruise control works im going to get the rss and find out what the second sensor might have been I cant read the handwrititng. Or is there more than Rss i need to call DaveB they seem to be functioning now but its intermittent.
__________________

Blacked out 02 headlights,15% tint, 18" rims 245/40/18 Federal tires,Fstb,Gab Mod with K&n,Highflow cat, warpspeed y-pipe,17* advance.

Daily Driver:2000 Maxima
New Weekend Warrior: 1991 300zx 5spd
New Weekend Nighttime Warrior: 2000 540I

Last edited by Dynasty47x1; 03-19-2008 at 02:36 PM..
Dynasty47x1 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2008, 06:46 PM   #11
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Houston
iTrader: (0)
Posts: 16
I just encountered the same problem with my car and I replaced the revolution sensor, or at least I think I did, there is another sensor just inside of that sensor in the illustration and it is the same exact sensor, 2 of them as stated in the opening thread. What is the 2nd sensor? Do the both have to be replaced? I just replaced the outside one and drove the car and the CEL is still on. Will it go off automatically or do I have to unplug the battery or is there still a problem? Thanks
vertc6 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2008, 09:32 PM   #12
Senior Member

 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa
iTrader: (0)
Posts: 335
Points: 5,053, Level: 45
Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Send a message via AIM to Dynasty47x1
You need to get the code pulled I don't think those sensors throw a code your trans just acts up. There is probably engine or exhaust sensor issue not a transmission issue.
__________________

Blacked out 02 headlights,15% tint, 18" rims 245/40/18 Federal tires,Fstb,Gab Mod with K&n,Highflow cat, warpspeed y-pipe,17* advance.

Daily Driver:2000 Maxima
New Weekend Warrior: 1991 300zx 5spd
New Weekend Nighttime Warrior: 2000 540I
Dynasty47x1 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2008, 05:30 AM   #13
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Houston
iTrader: (0)
Posts: 16
Yeah I did have the code pulled is was the P0720 and the other code a ASCD or something like that, related to the cruize. This is what the dealer said I needed and it is the same thing described in the link on this page to install the part.
vertc6 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2008, 09:30 AM   #14
Senior Member

 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa
iTrader: (0)
Posts: 335
Points: 5,053, Level: 45
Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45 Points: 5,053, Level: 45
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Send a message via AIM to Dynasty47x1
Heres a list of the codes.
P0702 - Transmission Control System Electrical
http://www.freeautomechanic.com/diag...blecodes6.html
__________________

Blacked out 02 headlights,15% tint, 18" rims 245/40/18 Federal tires,Fstb,Gab Mod with K&n,Highflow cat, warpspeed y-pipe,17* advance.

Daily Driver:2000 Maxima
New Weekend Warrior: 1991 300zx 5spd
New Weekend Nighttime Warrior: 2000 540I
Dynasty47x1 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2008, 01:18 PM   #15
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Houston
iTrader: (0)
Posts: 16
The light just went off after I drove it a couple of times so it look like it did the trick. Do you know what the other sensor is? the one right behind the revolution sensor and it looks exactly the same.
vertc6 is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2008, 08:19 AM   #16
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Houston
iTrader: (0)
Posts: 16
bump
vertc6 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2009, 04:41 AM   #17
Senior Member

 
Join Date: May 2007
Location: Atlanta, GA
iTrader: (0)
Posts: 655
Send a message via AIM to ZGadson
I have no CEL, but this sounds like its the same issue I'm having. My car revs high, then it feels like it falls out of gear for almost a full second, and catches the next gear, making for very harsh and jerky shifting between 1st and 2nd. (Its either this, or a solenoid)

Could I still have a bad speed sensor even without the car throwing a code?
ZGadson is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2009, 03:13 AM   #18
Senior Member

 
Join Date: May 2007
Location: Atlanta, GA
iTrader: (0)
Posts: 655
Send a message via AIM to ZGadson
Bump.

Any ideas?
ZGadson is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2009, 12:28 PM   #19
Senior Member

 
Join Date: Sep 2003
Location: Baytown, TX
iTrader: (6)
Posts: 1,122
Points: 9,723, Level: 66
Points: 9,723, Level: 66 Points: 9,723, Level: 66 Points: 9,723, Level: 66
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
FlipCpt45
Quote:
Originally Posted by ZGadson View Post
Bump.

Any ideas?
Yes.. might as well replace it.. 130 dollar sensor from DaveB.. ez pie too just move the splash shield out of the way.. its easy.. i did it in 10minutes... might as well throw a 4gauge ground there too as the stock trans ground is there also
__________________

2007 Magnetic Black 350z Nismo #133 of 1607
Audio
Rainbow SLC 265.25NG (Doors deadened w/ CascadeAudio V-Max)
JLAudio 300/2 @ 75hz
2001 Nissan Maxima 20th AE w/ 73k on it (Traded in 11/04/10)
^ The owner is probably scraping the Stage 2 Lower Tie Bar all over Houston.

The DD: 1996 Maxima GXE w/ 70k on it (06/15/13)
FlipCpt45 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 01:53 PM   #20
iwb
Newbie - Just Registered
 
Join Date: Aug 2009
iTrader: (0)
Posts: 1
Glad I found this thread! I had been having this same issue of my car popping out of gear after lots of driving, usually over 30-45 minutes of highway driving.

I bought the part from DaveB and it arrived in 2 days. Replaced it in no time. Drove a lot of miles on Saturday trying to duplicate the problem but everything worked fine. Hopefully this has totally fixed my problem.

Thanks for the suggestions and DaveB reference.
iwb is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 02:43 PM   #21
Member

 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston
iTrader: (2)
Posts: 145
Points: 7,139, Level: 55
Points: 7,139, Level: 55 Points: 7,139, Level: 55 Points: 7,139, Level: 55
Activity: 6.0%
Activity: 6.0% Activity: 6.0% Activity: 6.0%
Send a message via AIM to NismoCefiro
I seen this a lot. Our cars do not use a RSS on the tranny. Only 2 models of our A33's do, the 2000.5 and models with TCS. Other than that, we do not use RSS on the tranny. Its just a plug. I swapped out my auto to manual and the auto had a plug and 20th AE addition had a plug. Speed is calculated with ABS sensor and crank position sensor on front side of tranny at the edge of the bell housing. With the ABS sensors, take em out, clean em up. Theyll have gunk on em and shaving. Cleaning em will help shift points up to a certain extent. You just have to clean em often like 3-6 months for best results. Or for best results, drop that POS problematic auto we have and get a manual. Best thing I ever did. =)
__________________
2000 Infiniti I30 :: VQ30DE-K :: | 01 AE 5 Spd w/ LSD Conversion | FrankenCar Intake w/ Apexi Filter | Cattman Full Header | O2 Sims | TEIN SS Coilovers | Alutec FSTB | Stillen RSTB | Brembo Sports Slotted Rotors [Carbon/Iron] | Goodridge SS Lines | 12% All Around 5% Sunroof 3M | 8K 50W Digital Ballast HID | 2x Infinity Kappa Perfect 12 VQ SVC @ 2 Ohms | JBL BPX1100.1 | Infinity Kappa Four | Infiniti Kappa Perfect 6.5 CS | Mechman 270A Variable Volt | knukonceptz.com Krystal | PG 1.0F Cap |
NismoCefiro is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2009, 03:42 AM   #22
Senior Member

 
Join Date: May 2007
Location: Atlanta, GA
iTrader: (0)
Posts: 655
Send a message via AIM to ZGadson
Quote:
Originally Posted by NismoCefiro View Post
I seen this a lot. Our cars do not use a RSS on the tranny. Only 2 models of our A33's do, the 2000.5 and models with TCS. Other than that, we do not use RSS on the tranny. Its just a plug. I swapped out my auto to manual and the auto had a plug and 20th AE addition had a plug. Speed is calculated with ABS sensor and crank position sensor on front side of tranny at the edge of the bell housing. With the ABS sensors, take em out, clean em up. Theyll have gunk on em and shaving. Cleaning em will help shift points up to a certain extent. You just have to clean em often like 3-6 months for best results. Or for best results, drop that POS problematic auto we have and get a manual. Best thing I ever did. =)
Does this mean that because mine has TCS, that this fix will not work for me? (That is, cleaning the ABS sensor - not the auto-to-stick tranny swap. That's slightly out of the question.)

Also, is there any difference in speed revolution sensors because of this?

Last edited by ZGadson; 09-08-2009 at 03:45 AM..
ZGadson is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2013, 09:21 AM   #23
Newbie - Just Registered


 
Join Date: Aug 2012
iTrader: (0)
Posts: 4
Points: 654, Level: 13
Points: 654, Level: 13 Points: 654, Level: 13 Points: 654, Level: 13
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Me Too

I just started having this problem myself. Nissan quoted me $740 and Aamco $600 to replace the sensor and flush the transmission. Aamco also said they weren't sure if it would fix the problem as I also have a burnt smell in my tranny.

Did this fix end up working for you?
Kevin Brock is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2013, 09:26 AM   #24
Junior Member


 
Join Date: Aug 2012
Location: Sauga, ON
iTrader: (0)
Posts: 49
Points: 860, Level: 15
Points: 860, Level: 15 Points: 860, Level: 15 Points: 860, Level: 15
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
have you checked the colour of your transmission fluid? could indicate why youre getting a burnt smell
__________________

RIP 95 Max, goood timesss
Tyler
~~Stiill Photography~~
DoWhatULove
maxima_tyler is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2013, 12:32 PM   #25
Newbie - Just Registered


 
Join Date: Aug 2012
iTrader: (0)
Posts: 4
Points: 654, Level: 13
Points: 654, Level: 13 Points: 654, Level: 13 Points: 654, Level: 13
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Yeah it's getting a little dark. I need to have it flushed, but I want to replace that sensor first.
Kevin Brock is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2013, 11:37 PM   #26
Senior Member

 
Join Date: Dec 2008
Location: BRONX
iTrader: (0)
Posts: 356
Points: 4,585, Level: 43
Points: 4,585, Level: 43 Points: 4,585, Level: 43 Points: 4,585, Level: 43
Activity: 3.6%
Activity: 3.6% Activity: 3.6% Activity: 3.6%
Quote:
Originally Posted by Kevin Brock View Post
I just started having this problem myself. Nissan quoted me $740 and Aamco $600 to replace the sensor and flush the transmission. Aamco also said they weren't sure if it would fix the problem as I also have a burnt smell in my tranny.

Did this fix end up working for you?
Even the cheaper option ($600) is way too much imo. Find A local shop and tell em its A ten min job and you're not paying more then 40 bucks the most! Tell em all they need to do is remove one tire (driver side)and plastic cover underneath to get to it. Also do A drain and refill while its on lift for another $20 bucks most.....bring your own ATF fluid....5 quarts should be enough. Total 100 bucks with the atf that you will buy.....part costs 150 bucks at autozone, lifetime warranty too there.
BronxSleeperMax187 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2013, 08:56 AM   #27
Newbie - Just Registered


 
Join Date: Aug 2012
iTrader: (0)
Posts: 4
Points: 654, Level: 13
Points: 654, Level: 13 Points: 654, Level: 13 Points: 654, Level: 13
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Ok so I replaced the sensor a couple of weeks ago. Man, that was easy. I can't believe I was going to get charged $400 for that!

Anyway, it didn't fix the problem so I took it to a real mechanic. Turns out my front motor mount is bad and my left front CV axel needs replacing. Transmission is likely just fine! Oh a $400 bucks total parts and labor to replace both!
Kevin Brock is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2014, 02:15 PM   #28
Newbie - Just Registered

 
Join Date: Jan 2012
iTrader: (0)
Posts: 3
Points: 1,626, Level: 23
Points: 1,626, Level: 23 Points: 1,626, Level: 23 Points: 1,626, Level: 23
Activity: 1.5%
Activity: 1.5% Activity: 1.5% Activity: 1.5%
Okay I am very confused as to which part I need. I have a 2000 Maxima GLE, on a diagram it's saying that the Assy Revolution sensor is part 08120-6162f. On this forum and other plaxces it is showing part 31935-8e006 which seems readily available. However whenever I check that part to see if it is compatable for my make and model it says it isn't? Is it just confused? Can anyone confirm if part 31935-8e006 will work on 2000 Maxima? Thanks! Also any advice on best place to order? have seen it as cheap as 17-25 bucks on ebay if that is correct part. But I don't want to take a chance on a bad part either.
John_TN is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 11:47 PM   #29
Newbie - Just Registered

 
Join Date: Jan 2012
iTrader: (0)
Posts: 3
Points: 1,626, Level: 23
Points: 1,626, Level: 23 Points: 1,626, Level: 23 Points: 1,626, Level: 23
Activity: 1.5%
Activity: 1.5% Activity: 1.5% Activity: 1.5%
Really need help on this. Will the 31935-8e006 part work on my 2000 GLE Maxima? If not what part do I need? Thanks.
John_TN is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2014, 02:03 AM   #30
Senior Member

 
Join Date: Dec 2008
Location: BRONX
iTrader: (0)
Posts: 356
Points: 4,585, Level: 43
Points: 4,585, Level: 43 Points: 4,585, Level: 43 Points: 4,585, Level: 43
Activity: 3.6%
Activity: 3.6% Activity: 3.6% Activity: 3.6%
Quote:
Originally Posted by John_TN View Post
Really need help on this. Will the 31935-8e006 part work on my 2000 GLE Maxima? If not what part do I need? Thanks.
Two speed sensors....ones the vehicle, other is revolution.....the revolution is 126.00 while the other is $35...both can be found at autozone.
Both go on the tranny...passenger side one of em. (Part #917-611) (Dorman)
Go there and don't let them tell you its not the one.....they don't know nothing.
BronxSleeperMax187 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2014, 02:03 AM
MaximaOrg
Nissan Maxima




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 




All times are GMT -7. The time now is 01:44 AM.


Maxima.org Forums Home Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Frequently Asked Questions on the Forums Search Find other members Registration is free! Support Maxima.org! Receive perks and benefits by donating to Maxima.org Questions? Comments?  Suggestions? Contact Us! Visit our Sponsors View and submit Maxima events Log Out of Maxima.org
Emails Backup