Fuse for power antenna - Maxima Forums

Go Back   Maxima Forums > Maintenance, Tech, & Care > Audio and Electronics

Audio and Electronics Discuss in-car entertainment systems, audio and video systems, car alarms and other electronics topics.
Sponsored by:
Click Here

Welcome to Maxima.org!
Welcome to Maxima.org,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join Maxima.org today!

Fuse for power antenna

Thread Tools Search this Thread
Old 05-07-2003, 08:37 AM   #1
Newbie - Just Registered
Join Date: May 2003
iTrader: (0)
Posts: 1
Fuse for power antenna

I have a 99 Maxima, and the radio quit working. However, casette tapes will play just fine. Also found that the power antenna does not raise when the radio is turned on.

Before I check the antenna motor, I thought possibly a fuse needed replacement. However, in the manual or on the fuse block I can find no fuse labeled for the antenna. The fuses labeled "audio" all seem to be good.
By the way, this radio stopped operating after my wife left the lights on,ran the battery down, and had to have the car jump started.

Does anybody have any ideas?

Lschnei276 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2003, 08:58 AM   #2
Decal Specialist
erty67's Avatar
Join Date: Jun 2001
iTrader: (104)
Posts: 6,740
Send a message via AIM to erty67
i would think the power antenna problem relates to the radio problem, verses a fuse problem.
erty67 is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Found a 1987 MT maxima Forge277 1st & 2nd Generation Maxima (1981-1984 and 1985-1988) 11 10-04-2015 04:35 AM
Amp Mounting Location sliptap 7th Generation Maxima (2009-2015) 2 09-30-2015 05:57 AM
2016 Platinum Center Console Issue? gigabyte 8th Generation Maxima (2016-) 3 09-27-2015 05:10 PM
2000 Maxima P1336 code zmcneely13 4th Generation Maxima (1995-1999) 1 09-26-2015 02:26 PM
08 SE with bad FM reception chisam14 6th Generation Maxima (2004-2008) 0 09-25-2015 08:49 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT -7. The time now is 04:01 PM.

Maxima.org Forums Home Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Frequently Asked Questions on the Forums Search Find other members Registration is free! Support Maxima.org! Receive perks and benefits by donating to Maxima.org Questions? Comments?  Suggestions? Contact Us! Visit our Sponsors View and submit Maxima events Log Out of Maxima.org