Maxima Forums - View Profile: Kevlo911

Kevlo911 Kevlo911 is offline

Kevlo for President

About Me

  • About Kevlo911
    Location
    Lake Orion, MI
    Occupation
    Chassis Group, Chrysler
    Horsepower
    300
    60 foot time
    0.000
    1/8 Mile ET
    0.000
    1/8 Mile MPH
    0.00
    1/4 Mile ET
    0.000
    1/4 Mile MPH
    0.00
  • Signature
    97 Pearl White Max GLE

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Join Date: 12-30-2000
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 11

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 33
  1. 12-11-2017 03:02 PM
    What happened to the recent TPS adjustment thread? Thread number 699690 posted about a month ago, and it included a couple pics comparing the factory-adjusted TPS with one that someone did to make it exactly the same
  2. 01-22-2016 10:38 AM
    Been looking into an intake upgrade on my 98 vq30. Ive heard something about the 4.0 path mass working with the vq30. Is this true to your knowledge or is the path tb the only known upgrade for intakes? Thanks for any info
  3. 10-25-2014 02:54 PM
    Yo, I have a friend looking into doing a rear mount turbo on his 4th Gen. Do you have pictures of your setup?
  4. 10-04-2013 01:04 AM
    I've installed the top hat with the "out" mark facing towards the back of the car. Do I have to completely remove the strut? Or can I just loosen the 3 bolts that hold it up and turn the hat until the notch properly aligns. If I have to take it out, I assume I don't have to compress the springs. I'm an idiot mechanic who should have paid attention to his father when he worked on his cars. I have a 5th gen max.
  5. 04-30-2013 03:20 PM
    Hello There.

    I wanted to change my username from [email protected] to Babamaxima, if it's not available , my 2nd choice is BabaMax98.

    I didn't find an option to change it for myself .

    Thanks.
  6. 04-11-2013 08:39 PM
    I recently bought a Greedy E-manage Ultimate and was wondering if u know any good Tuner spots in Los Angeles
  7. 04-06-2013 02:50 PM
    kevlo, i just did my axles today, both went in with out fuss and lined up nicely in the hub. i then replace my gearlube with valvoline 80w90 gl4 . however when i am under load (accelerating above 3500) i get a strange hum and vibration. its not a wheel bearing, could i have got the wrong axles? i dont suspect the fluid to cause this noise. and she's full.
  8. 11-19-2012 07:04 AM
    dude can you update the link for:
    HowTo: Change Instrument Cluster Bulbs - Link
    4th gen max... was going to do this this weekend..message me or update the how to
  9. 08-30-2012 11:43 AM
    Hey I searched and found your steering rack replacement thread...I want to make sure that I can put any 4th gen rack on my 95. You seemed like you would have a definitive answer.
  10. 03-07-2012 11:31 PM
    i might sound dumb for this but, in your sig...is that a turbo by the exhaust???

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.