Someone please help! No radio! - Maxima Forums

Go Back  Maxima Forums > Maxima Discussions > 6th Generation Maxima (2004-2008)
Reload this Page >

Someone please help! No radio!

6th Generation Maxima (2004-2008) Discussion of the 6th generation Maxima. Come see what others are saying.

Someone please help! No radio!

Reply

 
 
 
Old 08-20-2015, 08:48 PM
  #1  
Newbie - Just Registered
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Someone please help! No radio!

So I've read these Bose systems are not the greatest, but long story short my alternator died on me I replaced and right after those Bose radio will not turn on no cd function no tape function I still have climate controls and Gps I've checked all the fuses I'm wondering maybe bad ground on the factory amp or...? Any suggestion will help thank you
Maxinesdaddy is offline  
Reply With Quote
Old 08-21-2015, 11:43 PM
  #2  
Senior Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Apr 2004
Location: Plano, TX
Posts: 10,226
There is a fuse under the hood that powers the speaker amp and part of the radio. It is a 20 amp fuse, fuse # 31.

See page 69 in the below link for its location:
http://boredmder.com/FSMs/Nissan/Maxima/2005/PG.pdf

While you are at it, check the other 5 fuses that are used by the radio, page 6:
http://boredmder.com/FSMs/Nissan/Maxima/2005/AV.pdf
DennisMik is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mikeg75
4th Generation Maxima (1995-1999)
12
11-30-2015 05:12 PM
gavin68
5th Generation Maxima (2000-2003)
4
09-28-2015 06:03 PM
Max Nu-BE
5th Generation Maxima (2000-2003)
2
09-28-2015 10:25 AM
chisam14
6th Generation Maxima (2004-2008)
0
09-25-2015 08:49 AM


Thread Tools
Search this Thread