Cluster not working - Maxima Forums



New Member Introductions New to Maxima.org? Drop in and tell us about you, your ride and location. This is your chance to introduce yourself to the forum!

Cluster not working

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-14-2018, 05:42 PM   #1  
Newbie - Just Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 0
Cluster not working

Does somebody know why my cluster is not working?
MaximaJD is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drop-in LED instrument cluster lighting for 5.5 owners. Finally found one that works! SeedyROM 5th Generation Maxima (2000-2003) 805 10-18-2017 01:13 PM
Gauge cluster doesnt light up or work Maxboy23 5th Generation Maxima (2000-2003) 1 06-02-2016 01:51 PM
cluster back light not working help LuminousX 4th Generation Maxima (1995-1999) 5 04-29-2014 12:43 AM
Where to buy a gauge cluster? What year range will work for my 96? caseymaxima 4th Generation Maxima (1995-1999) 7 07-13-2012 06:44 PM
CLUSTER, SUNROOF AND REAR DEFROST NOT WORKING PMAX08 3rd Generation Maxima (1989-1994) 4 02-24-2010 01:42 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 07:14 AM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.