emanage ultimate usb driver? - Maxima Forums



All Motor All Motor Advanced Performance. Talk about Engine Swaps, Internal Engine work. Not your basic Y pipe and Intake Information.

emanage ultimate usb driver?

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-11-2013, 10:02 AM   #1
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (11)
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2,619
emanage ultimate usb driver?

I apologize but tried searching and all I get is http://www.revspec.com/Ultimate.htm Is there something here that I can use?
I need the driver software because it won't allow laptop to communicate with the emu. All it says is the driver couldn't be found and Ive searched a lot. I got the emu off ebay without any support tools and I think I found version 2.20 online and it downloaded pretty good, but now I need a usb driver, anyone have one they can email or something?
edit: Nevermind sorry guys

Last edited by Maximeltman; 07-11-2013 at 10:35 AM.
Maximeltman is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2013, 11:27 AM   #2
Toolie
iTrader: (40)
 
knight_yyz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Hamilton, Ontario
Posts: 3,701
http://www.3000gt.com.au/Files/EMU%20Firmware/


If you know how to setup the wideband to the emu let me know.
knight_yyz is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2013, 05:51 PM   #3
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (11)
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2,619
Quote:
Originally Posted by knight_yyz View Post
http://www.3000gt.com.au/Files/EMU%20Firmware/


If you know how to setup the wideband to the emu let me know.
Thanks alot!
I used an Innovate LC1, I connected the white EMU WB wire to the brown LC1 wire, and the Grey emu wb to ground. Dandymax's writeup=Brilliance!
It won't start though, the first time I forgot to add an extra NATS wire so I figured that was the issue so I added it in, and still wont start. I had a 95 harness that I tried coverting to a 99 harnes but I must have forgotten something.

Last edited by Maximeltman; 07-11-2013 at 05:55 PM.
Maximeltman is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2013, 09:30 AM   #4
Toolie
iTrader: (40)
 
knight_yyz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Hamilton, Ontario
Posts: 3,701
Ok I figured out the wideband. Now I just have to figure out the two step.
knight_yyz is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2013, 12:28 PM   #5
Senior Member
Thread Starter
iTrader: (11)
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2,619
^Good.
I've decided to just rebuild the harness. Probably a loose connection somewhere.
Maximeltman is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2013, 07:57 PM   #6
Senior Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2011
Location: FONTANA CA
Posts: 856
how old is your lap top
I<3 A32's is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2016 Platinum Center Console Issue? gigabyte 8th Generation Maxima (2016-) 8 01-06-2017 06:05 PM
TX 2010 Nissan Maxima SV Premium Package Fbana41 Maximas for Sale / Wanted 3 08-29-2016 12:18 PM
Lovin my Deep Blue Pearl Maxima!! BobTX10 8th Generation Maxima (2016-) 14 10-07-2015 08:43 AM
Problem with aftermarket headunit Kyle Lee Cleveland Audio and Electronics 1 09-28-2015 09:03 AM
Moisture in Headlight Noela 5th Generation Maxima (2000-2003) 5 09-26-2015 08:22 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 03:54 AM.