No sound from radio - Maxima Forums

Audio and Electronics Discuss in-car entertainment systems, audio and video systems, car alarms and other electronics topics.

No sound from radio

Reply

 
 
 
Old 06-08-2018, 03:42 PM
  #1  
Newbie - Just Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 3
No sound from radio

Hello,
I currently own a 2005 Nissan Maxima SE. My sound from my radio stopped working, however the sound from my navigation still works. All buttons work as well as display just no sound.. I was told it was my amp which I replaced and and also checked my fuses and it is still not working...
Sammy Caldwell is offline  
Reply With Quote
Old 06-11-2018, 06:26 AM
  #2  
Newbie - Just Registered
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 4
Is this an aftermarket head unit or a stock one? Not familiar with Maxima but I am with car audio
suzukigs750ez is offline  
Reply With Quote
Old 07-16-2018, 01:18 AM
  #3  
Newbie - Just Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 3
No sound from speakers except navigation

Factory.... All original parts, amp, head unit, speakers...
Sammy Caldwell is offline  
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
docroadrage
Audio and Electronics
7
05-18-2005 06:16 PM
aarrr22
4th Generation Maxima (1995-1999)
9
01-05-2004 05:40 PM
Zeks 97SE
Audio and Electronics
9
03-27-2003 09:58 PM
vtkahns
3rd Generation Maxima (1989-1994)
1
11-16-2001 02:44 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No sound from radio


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.